Rubriky
Blog Novinky

Vše na jeden klik

Děkuji všem inzerentům a blogerům za zpětnou vazbu, která posouvá efektivitu práce s objednávkami v administraci na novou úroveň. Minulá aktualizace většinu dat převedla ze „seznamů“ do „tabulek“. Dnešní aktualizace vše důležité přesouvá na dashboard (hlavní stránka administrace).

Přesunutí všeho důležitého na dashboard umožnilo zrušit v menu mnoho rubrik (Moje poptávky, Moje prostory, Objednávky), protože již nejsou potřeba.

Nyní se tedy můžete všude v administraci dostat na „jeden klik“. Zároveň máte přehled o všem na jedné obrazovce.

Inzerent – vylepšení

Levé menu obsahuje seznam poptávek, řazený podle stavu (zapnuto, vypnuto) a stáří (novější nahoře). Pokud má poptávka rozdělané objednávky zobrazuje se jejich počet číselně před názvem poptávky. Pokud je poptávka spuštěná zobrazuje se v menu i číslo na modrém podkladu s počtem nabídek. Kliknutím na název poptávky se dostanete do přehledu poptávky, kliknutím na číslo se dostanete rovnou do seznamu nabídek a můžete vybírat. Pokud si nic nevyberete, můžete se rovnou překliknout do katalogu a udělat přímé objednávky v katalogu.

Na dashboardu se nejdříve zobrazují aktuální objednávky, pokud nějaké jsou. Objednávky jsou řazeny dle druhu (publikování, copy služby) a podle data expirace (nejdříve expirující první).

Druhý blok na dashboardu je přehled poptávek, řazených dle stavu (zapnuto, vypnuto) a stáří (novější nahoře). U každé poptávky máte i přehled rozpracovaných objednávek. Dokončené objednávky se zobrazují v detailu poptávky.

Publisher – vylepšení

Levé menu nyní obsahuje seznam vašich prostorů (blogy, sociální účty), řazený dle stavu (zapnuto, vypnuto) a abecedy. Pokud má prostor rozdělané objednávky zobrazuje se jejich počet číselně před názvem prostoru. Pokud jsou k prostoru nějaké odpovídající poptávky zobrazuje se jejich počet v menu na modrém podkladu. Kliknutím na název prostoru se dostanete do přehledu prostoru, kliknutím na číslo se dostanete rovnou do seznamu poptávek a můžete se nabízet.

Na dashboardu se nejdříve zobrazují aktuální objednávky, pokud nějaké jsou. Objednávky jsou řazeny dle druhu (publikování, copy služby) a podle data expirace (nejdříve expirující první). Přijímat přímé nabídky od inzerentů (z katalogu) můžete rovnou zde.

Druhý blok na dashboardu je přehled prostorů, řazených dle stavu (zapnuto, vypnuto) a abecedy. U každého prostoru máte i přehled rozpracovaných objednávek. Dokončené objednávky se zobrazují v detailu prostoru.